God morgon världen och välkomna till min blogg.

Idag är det måndag och redan första augusti, wow vad tiden går fort. Dagen till ära ska jag, Madeleine endast förbereda mig inför i morgon när min smärtrehab kör igång igen.

Vem är jag då? Som vi nämnde i förra inlägget är jag grundaren av Together we are strong, jag är 31 år och kommer från Stockholm. Jag startade firman under corona pandemin, för att hjälpa människor att klara av den konstiga verklighet som vi alla fick uppleva när covid-19 bröt ut.

På våren 2021 var jag tyvärr med om en ridolycka som ledde till att jag blev allvarligt skadad. Jag fick en disksjukdom (diskbråck) i halskotpelaren med radikulopati. Radikulopati är ett symtomkomplex bestående av nacksmärta med utstrålande armsmärta, som orsakas av tryck på en eller flera nervrötter i halsryggen. Diskbråcken sitter i nacken mellan C4-C5-C6 och i juni 2022 fick jag även diagnosen långvarig smärta, nociceptiv. Nociceptiv smärta skall ses som ett fysiologiskt svar på hotande eller verklig vävnadsskada. Detta är ingen lek och det är en lång läkningsprocess som kräver mycket tålamod.

Jag kommer gå in djupare på min sjukdomshistoria i ett annat inlägg, men nu vet ni lite ytligt varför jag går på smärtrehab. Behandlingsprogrammet jag går är både för långvarig smärta/utmattning och är på nio veckor hos Bragée kliniken på Östermalm.

Nu ska jag köra igång den här dagen, ny dag, nya möjligheter. Jag har varit ute med hunden, druckit kaffe och ska strax börja med tvätten.

Till frukost blev det en yoghurt bowl:

  • Bär (blåbär/hallon/granatäpple)
  • Grekisk yoghurt
  • Valnötter
  • K Special
  • Honung

Ha en bra dag, så hörs vi snart igen!

/ Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.